MrTax – Ο ψηφιακός λογιστής σου με λογιστικές υπηρεσίες πανελλαδικά από μια start up με έδρα την Μυτιλήνη

MrTax – Ο ψηφιακός λογιστής σου με λογιστικές υπηρεσίες πανελλαδικά από μια start up με έδρα την Μυτιλήνη

 Το mrtax.gr είναι ένα project ψηφιακού λογιστικού γραφείου, το οποίο δημιουργήθηκε στις αρχές του 2017 από την Μπεκίρη Πηνελόπη και τους συνεργάτες της. Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος γίνεται πλέον χωρίς την φυσική παρουσία του φορολογούμενου σε λογιστικό γραφείο και όλα αυτά χάρη σε μια ομάδα νέων επιστημόνων με έδρα την Μυτιλήνη, που διεκδικεί μερίδιο στην αγορά εν μέσω πανδημίας.

Αυτή ήταν και η ιδέα, όπως λέει στο «Aeolos Tv» η CΕO της εταιρείας, να μπορεί να κλείνει «έξυπνα» διαδικτυακό ραντεβού για τους πελάτες της εταιρείας!

Η συγκυρία του lockdown ανέδειξε την αξία στην υπηρεσία, αφού παρέχει δυνατότητα ανέπαφης συναλλαγής από οπουδήποτε για κάποιον φορολογικά υπόχρεο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η εταιρεία, σύμφωνα με την κ. Μπεκίρη, διαθέτει στην εξυπηρέτηση του κοινού μια έμπειρη ομάδα φοροτεχνικών-λογιστών και τα πρώτα αποτελέσματα από τη λειτουργία της είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. «Αυτό μας έδωσε την απαραίτητη ενέργεια για να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε και άλλες μας υπηρεσίες» τονίζει χαρακτηριστικά. Η ιδρυτική ομάδα του “mrtax” (mrtax.gr) αποτελείται από μία ομάδα ατόμων οπού τα διευθυντικά στελέχη είναι αδιοδοτημένοι λογιστές Α’ Τάξης από το οικονομικό επιμελητήριο Ελλάδος. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Ελληνική και Διεθνή Φορολογία και υποστηρίζει και καθοδηγεί σε κάθε βήμα της διαδικασίας.

Η ομάδα του mrtax.gr στοχεύει σε συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της εξυπηρέτησης των πελατών της, καθώς και στην εξέλιξη των υπηρεσιών. Επενδύει στην ποιότητα και προστασία των πελατών της διαθέτοντας ISO 9001:2015 και ISO 27001:2013. Καθώς ο ανταγωνισμός αναπτύσσεται ραγδαία στο χώρο των υπηρεσιών, η ομάδα παρακολουθεί το περιβάλλον προκειμένου να εξελίσσει τις υπηρεσίες της επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες. «Η κύρια προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι οι πελάτες και έτσι πρωταρχικός σκοπός μας είναι η βελτίωση της  εξυπηρέτησής τους. Για αυτό δεν βασιζόμαστε μόνο στην τεχνολογία, αλλά επενδύουμε στην εκπαίδευση και κατάρτιση των στελεχών μας, έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα» αναφέρει η κ. Μπεκίρη, δίνοντας έμφαση και στον σχεδιασμό για τη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με εταιρείες και διάφορους φορείς, με σκοπό τη βελτίωση και διεύρυνση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Όπως κάθε χρόνο, διανύουμε και πάλι την εποχή των φορολογικών δηλώσεων, οι οποίες φέτος αποδεικνύεται ότι είναι πιο απαιτητικές από ποτέ. Τη λύση για την έγκαιρη και σωστή υποβολή τους έρχεται να δώσει ο mrtax
Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που ο “mrtax” είναι ο λογιστής που πρέπει να επιλέξετε για τη φετινή σας Φορολογική Δήλωση; Εδώ σας παρουσιάζουμε τα 5 hot σημεία που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάρετε την απόφασή σας:

1. Αμεσότητα στην εξυπηρέτηση
Η ομάδα του “mrtax” ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε σας ανάγκη, φροντίζοντας να εξυπηρετεί τα αιτήματά που υποβάλλετε σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζονται παρά μερικές ώρες για την επίλυση του θέματός σας!

2. Ευκολία στη χρήση

O “mrtax” είναι σχεδιασμένος ώστε να είναι εξαιρετικά εύκολη στη χρήση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι εγγραφή στο σύστημα και να συμπληρώσετε τις βασικές πληροφορίες που απαιτούνται για την φορολογική σας δήλωση μέσα από απλές ερωτήσεις. Αυτό ήταν! Ο “mrtax” θα λάβει τα στοιχεία σας για έλεγχο και ένας εκπρόσωπος της θα επικοινωνήσει μαζί σας για την σωστή υποβολή της.

3. Εξειδίκευση στον τομέα της Φορολογίας
H ομάδα του “mrtax” αποτελείται από ένα σύνολο λογιστών με εμπειρία χρόνων στη Λογιστική και την Φορολογία, καθώς ανήκει στην οικογένεια του «Office4you». Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτούς και τη δράση τους από το 2008 που ιδρύθηκε η εταιρεία εδώ https://www.office4you.gr/ .

4. Καινοτομία-Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Ο “mrtax” είναι ένα ψηφιακό λογιστήριο για Φυσικά Πρόσωπα και η μοναδική εταιρεία που προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσα από εξειδικευμένα εργαλεία και διαθέτοντας συστήματα ποιότητας ISO τα οποία πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις καλής λειτουργίας και ασφαλείας. Από την άνεση του σπιτιού σας ή στον ελεύθερο χρόνο σας ενδιάμεσα σε υποχρεώσεις που δεν σας επιτρέπουν να επισκεφτείτε κάποιο λογιστικό γραφείο, μπορείτε να αναθέσετε στον “mrtax” τις φορολογικές σας εκκρεμότητες, από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσεις κάποιο λογισμικό.

5. Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Εκτός από την υποβολή της Φορολογικής σας Δήλωσης, ο “mrtax” σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μια σειρά από υπηρεσίες τις οποίες μπορείτε να διεκπεραιώσετε μέσω της διαδικασίας του, όπως αιτήσεις επιδομάτων, ρυθμίσεις οφειλών, μισθωτήρια κ.α.

Ο “mrtax” ήρθε για να απλοποιήσει το φορολογικό σύστημα! Κάνε την εγγραφή σήμερα κιόλας και δες πώς μπορεί να σου φανεί χρήσιμη η βοήθεια του!

 

To top