Διπλή νίκη για τη Μυτιληνιά Μηλένα Κοντού στους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας

Διπλή νίκη για τη Μυτιληνιά  Μηλένα Κοντού στους Βαλκανικούς αγώνες κωπηλασίας

Ασύλληπτη επιτυχία για την Μηλένα Κοντού αθλήτρια του ΝΟΜ Μυτιλήνης η οποία κατάφερε χθες και  σήμερα , να κερδίσει δυο Βαλκανικά  μετάλλια ένα ασημένιο και ένα χάλκινο αγωνιζόμενη σε κατηγορία νεανίδων παρότι η ίδια ανήκει στην κατηγορία κορασίδων.

H Μηλένα Κοντού μαζί με τον Παναγιώτη Πινάκη είναι οι δυο αθλητές της Λέσβου που συμμετέχουν στην Εθνική μας ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάγεται στην λίμνη Ορχρίδα στην Στρούγκα της Βόρειας Μακεδονίας.

Σε ανακοίνωσή του ο ΝΟΜ Μυτιλήνης αναφέρει για την επιτυχία της αθλήτριας: « Η συγκίνηση είναι τεράστια και τα μπράβο μας παρα πολλα για ενα κοριτσι που εχει κανει το «Δαβιδ εναντίον Γολιάθ» δεύτερη της φύση. Τα βάζει εδώ και 2 χρόνια περίπου με μεγαλύτερες και σε διαστάσεις αλλά κι σε ηλικία και φέρνει αποστομωτικά αποτελέσματα για ολους όσους προτρέχουν να προβλέψουν ότι δεν θα τα καταφέρει!
Έτσι και σήμερα ενώ ηλικιακά ανήκει στην κατηγορία κορασίδων συμμετείχε στην κατηγορία των νεανίδων, μια κατηγορία επάνω δηλαδή… και κατάφερε 2 βαλκανικά μετάλλια, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο, με την εθνική ομάδα κωπηλασίας!!! Ασύλληπτο αποτέλεσμα! Ασύλληπτη διάκριση! Εκπροσωπώντας το Συμβούλιο του ΝΟΜ, Μηλενα μου, θέλω να σε ευχαριστήσω που μας κάνεις περήφανους αλλά και να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την οικογένεια σου και τον προπονητή σου Αριστο που πίστεψαν σε σένα από την πρώτη στιγμή και σε στηρίζουν σε αυτή σου την διαδρομή !!! Καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες θα είμαστε πάντα δίπλα σου !!!»
Εκ μερους του ΔΣ του ΝΟΜ
ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΛΗΣ

To top