Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: 1.100 μέλη ψήφισαν στη Λέσβο

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: 1.100 μέλη ψήφισαν στη Λέσβο
Μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν περίπου 1100 μέλη και φίλοι ψήφισαν στις εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη Προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής στη Λέσβο ενώ 172.000 μέλη ψήφισαν πανελλαδικά. Ο βουλευτής Λέσβου Γιάννης Μπουρνούς εξελέγη σύνεδρος καθώς επίσης και ο Δημήτρης Δουρής από την Ικαρία, η Μαρία Νικολάρα και η Αναστασία Δαούση από τη Λέσβο.

Ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς σε ανάρτησή του το βράδυ της Κυριακής μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τονίζει τα εξής:
«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αριθμεί από απόψε 172.000 μέλη πανελλαδικά. Πρόκειται για μια πρωτοφανή και ιστορική οργανωτική έκρηξη, που οφείλεται αφ’ ενός στη διορατική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για απευθείας εκλογή Κεντρικής Επιτροπής και Προέδρου από τη βάση του Κόμματος και αφ’ ετέρου στη συλλογική κινητοποίηση όλου του Κόμματος τις προηγούμενες μέρες και εβδομάδες μέσα από μια απόλυτα επιτυχημένη εκστρατεία.
Ευχαριστούμε θερμά καθέναν και καθεμιά χωριστά, από τους 1100 Λέσβιους που ψήφισαν συνολικά στα 11 εκλογικά τμήματα του νησιού για την εκλογή Προέδρου, ξεπερνώντας κάθε υπεραισιόδοξη εκτίμησή μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λέσβου εκτινάσσει από απόψε εντυπωσιακά την οργανωτική του δύναμη.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους 503 συντρόφους και συντρόφισσες από τις Οργανώσεις Μελών του Βορείου Αιγαίου που με τίμησαν με την ψήφο τους για τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Το φορτίο της εμπιστοσύνης τους είναι πολύ βαρύ. Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να τους εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο ανώτατο όργανο του Κόμματός μας.

Θερμά

συγχαρητήρια
στο σύντροφο Δημήτρη Δουρή από την Ικαρία, και τις συντρόφισσες Maria Nikolara και Αναστασία Δαούση από τη Λέσβο, που εκλέγονται επίσης στην Κεντρική Επιτροπή. Είμαι σίγουρος ότι θα δουλέψουμε από κοινού, ως ομάδα, με προτεραιότητα τα προβλήματα των νησιών μας και την ακόμα μεγαλύτερη συμπερίληψη της νησιωτικότητας σε όλες τις πτυχές της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Πρωτίστως, όμως, θα βάλουμε κι εμείς όλες μας τις δυνάμεις, για να απαλλάξουμε τα νησιά μας και την πατρίδα μια ώρα αρχύτερα από την επικίνδυνη και καταστροφική κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Από απόψε το βράδυ ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα διαφορετικό κόμμα. Πιο μαζικό, πιο δυνατό, πιο αποφασισμένο, πιο έτοιμο από ποτέ για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που πλησιάζει.
Ευχαριστούμε!»
To top