Διέφυγε τον κίνδυνο ο Στρατής Ζαφειρέλλης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο

Διέφυγε τον κίνδυνο ο  Στρατής Ζαφειρέλλης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 34χρονος Στρατής Ζαφειρέλλης ο οποίος τραυματίσθηκε σε τροχαίο ανήμερα της γιορτής του Ταξιάρχη, επιστρέφοντας από τον Μανταμάδο. Σύμφωνα με πληροφορίες,   τα πρώτα στοιχεία για την πορεία της υγείας του είναι θετικά, καθώς  φαίνεται  σύμφωνα με τους γιατρούς, να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, όμως θα υπάρχει σαφή εικόνα για την κατάσταση, το επόμενο διάστημα .Ο σοβαρός  τραυματισμός του νεαρού πατέρα ενός ανήλικου κοριτσιού,,έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία καθώς ακριβώς πριν ένα χρόνο, είχε τραυματισθεί σοβαρά επίσης σε τροχαίο η σύζυγός του η οποία βρίσκεται καθηλωμένη σε κλινική αποκατάστασης με τετραπληγία.

Η οργάνωση “Πράξη Αγάπης” η οποία είχε ξεκινήσει πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων προκειμένου να καλυφθούν τα ακριβά νοσήλεια για την Εύα στην κλινική αποκατάστασης όπου βρίσκεται στη Λάρισα ανέφερε σήμερα  σε σχετική ανάρτηση:

«Προ ολίγου λάβαμε μια εξαιρετικά δυσάρεστη είδηση από στενό μέλος της οικογένειας της αγαπημένης μας Ευανθίας. Ο σύζυγός της, Στράτος ενεπλάκη και αυτός σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα ακριβώς ένα χρόνο μετά την γυναίκα του και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ νοσοκομείου της Μυτιλήνης.
Στράτο ευχόμαστε ολόψυχα να επιστρέψεις υγιής μαζί με την Ευανθία στο σπίτι σας και στην μικρή σας κόρη το συντομότερο δυνατό!
Οι σκέψεις και οι προσευχές όλων μας είναι μαζί σας!»

 

To top