Προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου από την Περιφέρεια

Προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου από την Περιφέρεια

Τα  μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Τυροπαραγωγών Λέσβου υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος τους  παρέδωσε διαφημιστικό οπτικοακουστικό υλικό για την προβολή των τυροκομικών προϊόντων της Λέσβου και της Λήμνου, που ετοιμάστηκε με πρωτοβουλία και δαπάνες της Περιφέρειας.
Παρών στην συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Πανάγος Κουφέλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ιγνάτης Θυμέλης, ο Γραμματέας Αντώνης Καλδέλλης και τα μέλη Λάμπρος Ρόδος και Σαντζηλιώτης Δημήτρης.

Αμέσως μετά ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Παραδώσαμε σήμερα στον Σύλλογο Τυροπαραγωγών Λέσβου διαφημιστικό σποτ, την πρωτοβουλία για την παραγωγή του οποίου είχε η Περιφέρεια προκειμένου να προβληθούν τα τυροκομικά προϊόντα της Λέσβου και της Λήμνου. Είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα των νήσων μας και καταβάλλουμε από κοινού δράσεις και ενέργειες που σκοπό έχουν την εξωστρέφεια».
Από την πλευρά του Συλλόγου ο κ. Καλδέλλης τόνισε:
« Στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει ο Σύλλογος μας, ώστε να προβάλει τα τυροκομικά μας προϊόντα, η Περιφερειακή Αρχή και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης θέλησαν να μας στηρίξουν, δημιουργώντας ένα διαφημιστικό σποτ το οποίο και μας παρέδωσαν σήμερα για να το χρησιμοποιήσουμε, όπως εμείς νομίζουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Περιφερειάρχη για αυτή την πρωτοβουλία του και θα είμαστε αρωγοί ως Σύλλογος σε κάθε προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή για να προβάλει τον σπουδαιότερο τομέα των νησιών, την τυροκομία τους».

 

To top