Δήμος Δυτικής Λέσβου: Καθάρισαν την αυτοσχέδια χωματερή…. μετά την κριτική

Δήμος Δυτικής Λέσβου: Καθάρισαν την αυτοσχέδια χωματερή…. μετά την κριτική
Απομακρύνθηκαν τα σκουπίδια από την αυτοσχέδια χωματερή που είχε δημιουργηθεί στην Σκάλα Καλλονής

Απομακρύνθηκαν τα σκουπίδια από την αυτοσχέδια χωματερή στην Σκάλα Καλλονής, μετά την κριτική που άσκησε χθες σε ανακοίνωσή της η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης κατηγορώντας την δημοτική αρχή για ολιγωρία σε περιβαλλοντικά θέματα.  Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Ανδρέας Αξής απήυθυνε πάντως έκκληση στους πολίτες να μην πετάνε σκουπίδια και ογκώδη αντικείμενα στην συγκεκριμένη περιοχή η οποία όπως τονίζει δεν είναι η πρώτη φορά που μετατρέπεται σε σκουπιδότοπο.

Ειδικότερα όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Λέσβου:

«…Με νέα της παρέμβαση, η Διεύθυνση Καθαριότητας μετέφερε σήμερα όλα τα ογκώδη αντικείμενα και τα κλαδιά που εναπόθεσαν για πολλοστή φορά ασυνείδητοι συμπολίτες μας, σε αυτοσχέδια «χωματερή» στη Σκάλα Καλλονής.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ανδρέας Αξής απευθύνει ξανά έκκληση στους δημότες που επιμένουν να ασχημονούν στην περιοχή, εις βάρος όλων των άλλων και των επαγγελματιών του τουρισμού συμπεριλαμβανομένων, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τον εν λόγω χώρο ως προσωπική τους «χωματερή». Τονίζοντας για μία ακόμη φορά, πως ο Δήμος μπαίνει στο εξής στη διαδικασία να διαφυλάξει και με κάθε νόμιμο τρόπο τα συμφέροντα όλων των δημοτών».

(Αυτή ήταν η εικόνα της περιοχής με βάση τις φωτογραφίες που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η παράταξη Χήρα)

To top