Διήμερο πανηγύρι των εγκαινίων του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας στα Πάμφιλα

Διήμερο πανηγύρι των εγκαινίων του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας στα Πάμφιλα

Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των εγκαινίων του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 30 Απριλίου και την Κυριακή 1 Μαΐου στα Πάμφιλα.

Ο Πρόεδρος του χωριού Αντώνης Αντωνέλλος μίλησε στον Αίολο για τα έθιμα που τηρούνται στα πλαίσια του πανηγυριού αυτού.

Φέτος, συνεχίζοντας την παράδοση τα μέλη, του Ιππικού συλλόγου Παμφίλων με υψηλό αίσθημα ευθύνης, με πολύ κόπο και μεράκι οργάνωσαν και υλοποίησαν το πανηγύρι των εγκαινίων του Ιερού Ναού της Αγίας Βαρβάρας με μεγάλη επιτυχία προσπαθώντας να ευχαριστήσουν όλο τον κόσμο.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα ετελέσθη η πανηγυρική θεία λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ερρεσού και Πλωμαρίου Ιακώβου και του εφημέριου του χωριού Μανταμαδιώτη Ευστράτιου.

Το παρών έδωσαν ο  Δήμαρχος Μυτιλήνης Κύτελης Ευστράτιος οι Αντιδήμαρχοι κ. Κατσαβέλλης Παναγιώτης και Δαγκλής Ευστράτιος, ο Υποδιοικητής της 98 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ.Πλουμής Μιχάλης, η φιλαρμονική του Δήμου Μυτιλήνης και η χαρούμενη νότα του συλλόγου γυναικών Παμφίλων.

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του χωριού «Τέτοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις εκτός από το στοιχείο της διάδοσης του πολιτισμού και της κοινωνικοποίησης των ατόμων μεταδίδουν και τις αξίες της ομαδικότητας ,της συνεργασίας και κυρίως της εθελοντικής προσφοράς σε εργασία».

To top