Διήμερη έκθεση στον Αύλωνα Γέρας 28 και 29 Μαϊου

Διήμερη έκθεση στον Αύλωνα  Γέρας 28 και 29 Μαϊου

26 καλλιτέχνες- ντόπιοι και ξένοι που βρίσκονται στη Λέσβο-  θα δώσουν το παρών στην All Arts Expo που θα πραγματοποιηθεί 28 και 29 Μαϊου  στον Αύλωνα στο κήπο του εστιατορίου του Κώστα Αρτακιανού.  Θα εκτεθούν δημιουργίες σε κεραμικά, φωτογραφίες, ζωγραφική , σκίτσο, γλυπτά και μουσική.

Την έκθεση οργανώνουν ο Albert Van de Korput και Anne Hollestede δυο Ολλανδοί καλλιτέχνες που ζουν κατά διαστήματα στη Λέσβο. Πριν τρία χρόνια είχαν οργανώσει την πρώτη έκθεση στον κήπο του στα Τσόνια. Πριν δυο χρόνια ο Albert  και η Αnne μετακόμισαν στον Αύλωνα όπου βρέθηκαν με τον Κώστα Αρτακιανό έναν ενθουσιώδη συνεργάτη.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν οι καλλιτέχνες:  Γιάννης Τσανταρλιώτης, Jan van Lent, Motti Shoval, Γαβριήλ Καγιαλάρης, Αλέξανδρος Καραβας, Αντώνης Κυριαζής, Δέσποινα Στεφάνογλου, Mike Ritchie, Στρατής Μιχαήλ, Ingrid Peeters, Anique Schirris, Alain de Waele, Nirit Grushko, Ann Welch, Sylvia Laina,  Θεοφάνης Τάκος, Νίκη Ελευθεριάδη, Barbara Smith, Mary Staples, Ειρήνη Σανδίλου, Albert van de Korput, Anne Hollestelle.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και τις δυο ημέρες από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.allartasavlonas.com

To top