Κωπηλασία: Τρία Πανελλήνια μετάλλια για τη Μηλένα Κοντού

Κωπηλασία: Τρία Πανελλήνια μετάλλια για τη Μηλένα Κοντού

Τρία μετάλλια απέσπασε η Μηλένα Κοντού του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης στο 88ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας Εφήβων Νεανίδων – Ανδρών Γυναικών στο Σχινιά.

Συγκεκριμένα:

Σκιφ Νεανίδων: Ασημένιο μετάλλιο Μηλένα Κοντού

Σκιφ Γυναικών: Χάλκινο μετάλλιο Μηλένα Κοντού

Σκιφ Ελαφρών Β. Γυναικών: Χάλκινο μετάλλιο Μηλένα Κοντού

Σκιφ Νεανίδων: 3η στον επαναληπτικό Έφη Καραγιάννη

Διπλό Σκιφ Εφήβων: 5η Θέση Μάριος Φωτίου – Στρατής Καρέτας

Η αθλήτρια του ΝΟΜ, Έφη Καραγιάννη έλαβε μέρος στο σκιφ Νεανίδων, τερματίζοντας στην 3η θέση της επαναληπτικής σειράς, μένοντας όμως εκτός τελικού. Ακόμη, στο διπλό σκιφ Εφήβων, ο Μάριος Φωτίου και ο Στρατής Καρέτας κατέλαβαν τη 5η θέση στο μεγάλο τελικό, σημειώνοντας μια πολύ καλή επίδοση.

Ο πρόεδρος του ΝΟΜ Κώστας Μπαλής σε ανάρτησή του αναφέρει τα εξής

«Για άλλη μια φορά φέτος η σημαία του ΝΟΜ ψηλά με την Μηλενα μας να φέρνει 1 ασημένιο στο Νεανίδων και 2 Χάλκινα στο Γυναικών. Αν και η πιο μικρή σε ηλικία απο όλες κατάφερε να κατακτησει 3 μετάλλια!!! Το διπλό σκιφ μας με τον Μάριο και Στρατη έτρεξε για την εμπειρία αφού είναι μια κατηγορία μικρότεροι και μας κατέπληξαν με την 5η θέση στο τελικό!!! Η Εφη επίσης έτρεξε για την εμπειρία και το καλοκαίρι στην Καστοριά θα ειναι ετοιμη για την κατηγορία της!! Ευχαριστουμε και συγχαίρουμε ολα τα παιδια του Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης – ΝΟΜ για τις διακρίσεις τους !!! Μας κάνατε υπερήφανους!!! Υ.Γ: Πολλα συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή μας Αριστο Βογιατζη και Γενικό Έφορο Κώστα Κωνσταντάρα για την προετοιμασία των αθλητών μας για τους αγώνες!!»

To top