Συνάντηση Βέρρου με τους Βουλευτές για το Αφεντέλι

Συνάντηση Βέρρου με τους Βουλευτές για το Αφεντέλι

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Καλλονή, η προγραμματισμένη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος με τους Βουλευτές του Νομού Χαράλαμπο Αθανασίου, Γιάννη Μπουρνού και Μαρία Κομνηνάκα, για το θέμα που αφορά στην παραλία «Αφεντέλι» της Ερεσού.

Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ακόμη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Γελαγώτης, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Αξής, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Νικόλαος Χήρας και Γιάννης Συκάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άρης Χατζηκομνηνός και τα μέλη της επιτροπής παρακολούθησης που έχει συσταθεί για το θέμα, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Πάππος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ζαφείρης, Βαξεβάνης, Ζωγράφου και Πανταχός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος προχώρησε σε μία διεξοδική ενημέρωση για το θέμα, αντηλλάγησαν απόψεις από τους συμμετέχοντες με στόχο τη διάσωση της παραλίας της Ερεσού και σύμφωνα με το κοινό τους ανακοινωθέν, μετά την αξιολόγηση των όσων συζητήθηκαν σήμερα, θα ακολουθήσει νέα μεταξύ τους σύσκεψη για την τελική Απόφαση που θα δρομολογήσει τις μελλοντικές ενέργειές τους.

To top