Πέταξε στα σκουπίδια νεογέννητα κουτάβια και συνελήφθη

Πέταξε στα σκουπίδια νεογέννητα κουτάβια και συνελήφθη

Συνελήφθη στην Αγιάσο, αφού πέταξε σε κάδο απορριμμάτων νεογέννητα κουτάβια

Όπως έκανε γνωστό η «Κιβωτός» πριν δύο ημέρες βρέθηκαν τρία νεογέννητα κουτάβια, το ένα εκ των οποίον νεκρό, πεταμένα σε κάδο σκουπιδιών απέναντι από το Α.Τ. Αγίασου.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, «Συνελήφθη, χθες 17 Απριλίου στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κακομεταχείριση νεογέννητων κουταβιών (σκύλων)».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη ημεδαπός στη Λέσβο, για κακομεταχείριση νεογέννητων κουταβιών (σκύλων)

 Σε βάρος του βεβαιώθηκαν προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα

Συνελήφθη, χθες (17-04-2022) στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγιάσου με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κακομεταχείριση νεογέννητων κουταβιών (σκύλων).

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι, ο συλληφθείς απογευματινές ώρες προχθές (16-04-2022), εγκατέλειψε σε κάδους απορριμμάτων τρία (3) νεογέννητα κουτάβια.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου, ενώ σε βάρος του δράστη βεβαιώθηκαν και προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

To top