Μπουρνούς: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα ζωής των κοινοτήτων της Λέσβου

Μπουρνούς: Η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα ζωής των κοινοτήτων της Λέσβου

Την άποψη ότι η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνεχώς την ποιότητα ζωής των κατοίκων στα χωριά της Λέσβου εξαιτίας των κοινωνικά επιζήμιων αποφάσεων της, υποστηρίζει σε αναφορά του προς τους Υπουργούς Εσωτερικών, Προστασίας του Πολίτη, Υγείας, Παιδείας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υποδομών και Μεταφορών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης  ο Βουλευτής Ν. Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει έως εξής: 

Ο Γιάννης Μπουρνούς, στηρίζοντας πλήρως και έμπρακτα τα δίκαια αιτήματα του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου, παρεμβαίνει εκ νέου κοινοβουλευτικά, προκειμένου να σταματήσει η πολυμέτωπη επίθεση της κυβέρνησης στις τοπικές κοινωνίες της υπαίθρου.

Η εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών της Λέσβου, επισημαίνει ο κ. Μπουρνούς, επιδεινώνεται ακόμα περισσότερο από μια σειρά κυβερνητικών μέτρων που επηρεάζει αρνητικά την καθημερινότητα τους και τους στερεί, απαράδεκτα, βασικές παροχές και υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

Ο Βουλευτής Ν. Λέσβου καλεί τους αρμόδιους Υπουργούς να προβούν στην ανάκληση των απαράδεκτων και προκλητικών αποφάσεων, προκειμένου να αντιστραφούν οι δυσμενείς συνθήκες διαβίωσης των τοπικών κοινωνιών και να αποφευχθεί η καταστροφική ερήμωση της υπαίθρου στη Λέσβο.

To top