Με το βλέμμα στην Προεδρεία ο πλειοψηφών Στρατής Κλέανθης

Με το βλέμμα στην Προεδρεία ο πλειοψηφών  Στρατής Κλέανθης

Μια μέρα μετά τις εκλογές στο Σύλλογο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ο απερχόμενος Πρόεδρος και πρώτος σε ψήφους σύμβουλος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου Στρατής Κλεάνθης σε δήλωση που ανήρτησε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε το αποτέλεσμα, ενώ αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι ως πλειοψηφών σύμβουλος θα πρέπει να  έχει τον πρώτο λόγο για την προεδρεία του Συλλόγου. «Τόσο προσωπικά αλλά και εκ μέρους της παράταξης ,ένα μεγάλο ευχαριστώ που για μια ακόμα φορά με εκλέξατε πρώτο και πλειοψηφών σύμβουλο ,ευχαριστώ για το ότι συνεχίζεται η εμπιστοσύνη σας στη ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και μας θέλετε κύριους διαχειριστές των κοινών μας πραγμάτων» αναφέρει μεταξύ άλλων .

Σε δήλωσή του ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Στρατής Κλέανθης αφήνει σαφώς να εννοηθεί ότι θα πρέπει να ληφθεί υπ’όψιν η βούληση του σώματος των ψηφοφόρων καθώς έφερε τους δυο συνδυασμούς σε ισοψηφία και τον ίδιο πρώτο σε ψήφους.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Οι εκλογές τελείωσαν ,το μήνυμα σας συνάδελφοι μπορεί ο καθείς εξ ημών να το ερμηνεύσει κατά το δοκούν και σύμφωνα με το πώς βίωσε τη όλη διαδικασία. Όμως είναι σαφέστατο, ξεκάθαρο και χωρίς αστερίσκους. Και παραταξιακά και ατομικά δείξατε τι θέλετε!
Τόσο προσωπικά αλλά και εκ μέρους της παράταξης ,ένα μεγάλο ευχαριστώ που για μια ακόμα φορά με εκλέξατε πρώτο και πλειοψηφών σύμβουλο ,ευχαριστώ για το ότι συνεχίζεται η εμπιστοσύνη σας στη ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και μας θέλετε κύριους διαχειριστές των κοινών μας πραγμάτων. Εμείς όπως πάντα, θα πράξουμε σύμφωνα με την εντολή σας!!
Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη συμμετοχή, αυτή είναι η δύναμη μας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους και τις συναδέλφους της εφορευτικής επιτροπής Πόπη Χατζησάββα – Σοφία Βαλαμιού- Γιάννα Παναγιωτίδου -.Νίκο Πανάγο- Σπύρο Τσακυρέλη-Πέτρο Λάσκαρη για τις άψογες διαδικασίες και την κοπιώδη προσπάθεια ».

To top