Η “ΘΕΣΙΣ” γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Η “ΘΕΣΙΣ” γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου “ΘΕΣΙΣ” γιορτάζει διαδικτυακά την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, την Κυριακή 27 Μαρτίου.

Η Ένωση Θεατρικών Πολιτιστικών Σωματείων Λέσβου “ΘΕΣΙΣ”, διοργανώνει φέτος τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου με ιδιαίτερο τρόπο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της περιόδου που ζούμε.

Ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, θα πραγματοποιηθεί και για φέτος διαδικτυακά, δίνοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε τη δουλειά των Ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων μελών της “ΘΕΣΙΣ”, τόσο στη Λέσβο όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς επίσης και στην απανταχού Ελληνική ομογένεια του Εξωτερικού.

Ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022, στις 7 μ.μ., με την ζωντανή (live) προβολή μιας video-σύνθεσης από τις ομάδες-μέλη της Ένωσης με θέμα την Μικρασιατική Καταστροφή αφού φέτος συμπληρώνονται 100 χρόνια από την μαύρη εκείνη περίοδο της ιστορίας μας.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ιστοσελίδας μας www.thesistheater.gr και με συνδέσμους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

To top