Τιμήθηκε η εξέγερση του Κιλελέρ

Τιμήθηκε η εξέγερση του Κιλελέρ

Τιμήθηκε η 112η επέτειο της εξέγερσης του Κιλελέρ στη πλατεία του Πολιχνίτου χθες Κυριακή από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου.

Στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου για την 112η επέτειο απ’ την εξέγερση των κολίγων στο ΚΙΛΕΛΕΡ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αναδείχθηκε η αναγκαιότητα της συνέχισης του αγώνα των αγροτών και κτηνοτρόφων του νησιού μας μέχρι να φτάσουν στο στόχο τους, ένα στόχο που παραμένει σταθερός, αμετάκλητος και διαχρονικός, που έχει να κάνει με την επιβίωσή των αγροτών και την παραμονή τους στην παραγωγική διαδικασία.

Όπως σημειώνεται «Μέσα απ’ την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας και μέχρι την ουσιαστική και οριστική επίλυσή τους, το οργανωμένο αγροτικό κίνημα, η βιοπαλαιστές αγροτοκτηνοτρόφοι, δίνουν υπόσχεση στην κυβέρνηση ότι θα μας βρίσκει μπροστά της με κάθε μορφή πάλης.

Όσο θα επιμένουν στην ίδια αντιαγροτική πολιτική, όσο θα προσπαθούν με υποσχέσεις να μας καλοπιάσουν, όσο θα επιτρέπουν να μας παίρνουν τσάμπα τα προϊόντα μας και να μας μοιράζουν ψίχουλα, όσο η ακρίβεια θα μας πνίγει, τόσο θα μας πεισμώνουν για μεγαλύτερους αγώνες πιο αποφασισμένους  και πιο μαχητικούς.

Γυρνάμε στους συλλόγους μας παίρνουμε μέρος στις γενικές συνελεύσεις τους, βάζουμε στόχο για δημιουργία νέων συλλόγων και πάμε για ένα δυναμικό 3ο  συνέδριο της Ομοσπονδίας στις αρχές του Απρίλη».

 

To top