Ταυτοποιήθηκαν άλλα 5 άτομα για τα γεγονότα στη “Βάστρια”

Ταυτοποιήθηκαν άλλα 5 άτομα για τα γεγονότα στη “Βάστρια”

Ταυτοποιήθηκαν,μετά έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών  της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης πέντε (5) ακόμη άτομα (-4- άνδρες και γυναίκα) για την εμπλοκή τους στα επεισόδια που έγιναν με φωτιές στα μηχανήματα της εταιρείας για την κατασκευή της νέας δομής ,στη “Βαστρια” . Συνολικά ο αριθμός των ατόμων που έχουν ταυτοποιηθεί για την εμπλοκή τους στα επεισόδια είναι 15 ενώ έχουν γίνει 4 συλλήψεις.

 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αστυνομία

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση κατόπιν σχετικής παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της οποίας, πραγματοποιήθηκαν χθες (17-03-2022) έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού σε οικίες των παραπάνω ταυτοποιηθέντων ατόμων στη Λέσβο, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ρουχισμός που φόραγαν οι τελευταίοι, κατά το χρόνο διάπραξης των εκνόμων ενεργειών.

Το συγκεντρωθέν ανακριτικό υλικό θα υποβληθεί αρμοδίως, ενώ συνολικά για την υπόθεση έως σήμερα, έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες δεκαπέντε (15) άτομα – ημεδαποί [τέσσερις (4) εκ των οποίων συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας].

 

To top