Χάλκινη η Λεβεντέλλη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία

Χάλκινη η Λεβεντέλλη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πολωνία

Το χάλκινο μετάλλιο απέσπασε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση  η  Μυτιληνιά Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλη   στο σκιφ ελ βαρών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στην Πολωνία.

Η πρωταθλήτρια του ΝΟ Κατερίνης πλασαρίστηκε από το ξεκίνημα της κούρσας στην 3η θέση και διατηρήθηκε εκεί μέχρι το τέλος τερματίζοντας σε 7:47:77 χάνοντας για λίγο το ασημένιο που κέρδισε η Μπέιτς από τη Μ. Βρετανία με 7:46.93 ενώ σχεδόν στο φώτο φινις κέρδισε το χρυσό η Αυστριακή  Τεφεντάλερ με χρόνο 7:46.37.

update -Συγχαρητήρια από τον Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης Κώστας  Μουτζούρης και ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς σε σχετική ανακοίνωση, συγχαίρουν την Μυτιληνιά κωπηλάτρια Ελένη Μαρία Λεβεντέλλη για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κωπηλασίας κάτω των 23 ετών η αυλαία του οποίου έπεσε σήμερα Κυριακή στην Κρούζιτσα της Πολωνίας. Η νεαρή αθλήτρια που γαλουχήθηκε στον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους και να δοξάζει την Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο. Θερμά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στην προπονήτρια και μητέρα της Άννα Ζαχαρίου καθώς και στην ψυχή του Ναυτικού Ομίλου όλα αυτά τα χρόνια Μαρίνο Ζαχαρίου.

To top