Κατέστρεψαν το αμπέλι του Προέδρου της Κοινότητας Βασιλικών | Για πράξη αντεκδίκησης κάνει λόγο το Δίκτυο Κοινοτήτων

Κατέστρεψαν το αμπέλι του Προέδρου της Κοινότητας Βασιλικών | Για πράξη αντεκδίκησης κάνει λόγο το Δίκτυο Κοινοτήτων

Ένα πρωτοφανές συμβάν καταγγέλλει το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου καθώς άγνωστοι κατέστρεψαν το αμπέλι του Προέδρου της Κοινότητας Βασιλικών με 110 κλίματα. Σε επιστολή προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου το Δίκτυο Κοινοτήτων ζητά την άμεση διελεύκανση της υπόθεση που έχει αναστατώσει το ήρεμο κλίμα στην κοινότητα Βασιλικών.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα εξής:

«Το πρωτοφανές περιστατικό καταστροφής 110 κλιμάτων, την νύχτα της Παρασκευής 18ης Φεβρουαρίου στη Κοινότητα Βασιλικών, έχει ανησυχήσει έντονα τους κατοίκους του Χωριού. Η προκλητική αυτή ενέργεια σε αμπέλι ιδιοκτησίας του συναδέλφου Προέδρου της Κοινότητας, αποτελεί βάρβαρη απειλή κάποιου δράστη για δικούς του ανεξήγητους λόγους. Κατά κοινή ομολογία ο συνάδελφος Πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλικών, είναι ένας συνεννοήσιμος άνθρωπος, που προσπαθεί με διάλογο και πειθώ, να προωθεί την αντιμετώπιση των προβλημάτων του Χωριού του.
–Μετά από αυτό το καταστροφικό περιστατικό, υπάρχουν ανησυχίες για επανάληψη και σε άλλες ιδιοκτησίες, καθώς και για βίαιες συμπεριφορές.
—Ζητούμε την άμεση διαλεύκανση και αντιμετώπιση της περίεργης αυτής υπόθεσης, ώστε να επιστρέψει το ήρεμο και ειρηνικό κλίμα στην Κοινότητα».

To top