Ελλείψει απαρτίας διαλύθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ελλείψει απαρτίας διαλύθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Εν μέσω έντασης και αντεγκλήσεων  διαλύθηκε η προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, μετά από αίτημα 12 συμβούλων της αντιπολίτευσης που ζήτησαν  να ληφθεί απόφαση για τη συμμετοχή  ή μη  στην προγραμματισμένη για την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου κινητοποίηση που οργανώνει η Περιφέρεια. Από τη συνεδρίαση απουσίαζε ολόκληρη η παράταξη της Δημοτικής αρχής- πλην του Προέδρου Δημοσθένη Χατζηγιάννη- ο οποίος ενημέρωσε ότι ελλείψει απαρτίας η συνεδρίαση δεν θα πραγματοποιηθεί. Απουσίαζαν επίσης και οι παρατάξεις Μαμάκου και Ζαφειρίου

Ακολούθησε πανδαιμόνιο με έντονες αντιδράσεις και με διαπληκτισμό του Προέδρου του Οργάνου με το ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Γιώργο Κατζανό.

Οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι και παρατάξεις της αντιπολίτευσης, ζητούσαν το λόγο για να τοποθετηθούν όμως ο Πρόεδρος του Οργάνου ανέφερε ότι η διαδικασία προβλέπει ότι θα διαβαστούν οι επιστολές των παρατάξεων που δεν συμμετέχουν και να διαλυθεί η συνεδρίαση χωρίς να δοθεί ο λόγος στους παριστάμενους. Μέσα σε αυτό το κλίμα όλοι οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν ενώ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου διάβαζε τις επιστολές παρατάξεων που δεν συμμετείχαν.

 

To top