Ηλεκτρονικά ραντεβού στο ΚΤΕΟ

Ηλεκτρονικά ραντεβού στο ΚΤΕΟ

Ηλεκτρονικό ραντεβού στο Δημόσιο ΚΤΕΟ της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου ήδη από την 1η Φεβρουαρίου.

Από την Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022, οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν στο Δημόσιο ΚΤΕΟ της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων τους, θα μπορούν εύκολα και απευθείας να κλείσουν ένα ραντεβού μέσω του link:
https://booking.open1.eu/pvaigaiou-gov

Με την είσοδο τους, στην ειδική πλατφόρμα από ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet ή smartphone, και αφού πρώτα επιλέξουν την Περιφερειακή Ενότητα της
ΠΕ ΛΕΣΒΟΥ, την ημερομηνία και ώρα προσέλευσής τους, να ενημερώνονται για τα έγγραφα ή τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν μαζί τους.

Ήδη, οι πολίτες, της Χίου και της Σάμου εξυπηρετούνται από την ίδια πλατφόρμα. Σταδιακά όλα τα τμήματα των Διευθύνσεων Μεταφορών της Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, θα έχουν την ίδια εξυπηρέτηση προς τους πολίτες.

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει παράλληλα η δυνατότητα να κλείνουν τα ραντεβού τους για λίγους μήνες, στα αντίστοιχα τηλέφωνα και e-mail των Δ/νσεων Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου που γνώριζαν έως σήμερα.

To top