Κινητοποίηση από τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στη Μυτιλήνη

Κινητοποίηση από τους ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων στη Μυτιλήνη

Κινητοποίηση από τους επαγγελματίες των τουριστικών λεωφορείων και τουριστικών πρακτόρων πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης του κλάδου.

Οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων ξεκίνησαν από την ΕΠΟΜ με προορισμό τη Γενική Γραμματεία, όπου παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα του κλάδου που πλήττεται εδώ και χρόνια λόγω της πανδημίας που έχει βάλει χειρόφρενο στα τουριστικά λεωφορεία καθώς όπως τονίζουν το 96-97% των οχημάτων του κλάδου  είναι σε ακινησία και μόλις 3-4% καλύπτει τη μεταφορά μαθητών.

Στη συνέχεια, η κινητοποίηση με τα τουριστικά λεωφορεία κατευθύνθηκε περνώντας από τη Προκυμαία Μυτιλήνης στη Περιφέρεια όπου δόθηκε και εκεί ψήφισμα από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Βορείου Αιγαίου Ραφαήλ Βαριαμής, ο Πρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Παναγιώτης Χατζηκυριάκος και ο Ταξιδιωτικός Πράκτορας Ηλίας Πίκουλος επισκέφθηκαν το γραφείο του ΕΟΤ, την Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Βορείου Αιγαίου, όπου παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματα τους, λαμβάνοντας την δέσμευση πως οι αρμόδιοι θα ενημερωθούν.

 

To top