Αντίπαλες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας στο Βόλο η Μηλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου

Αντίπαλες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας στο Βόλο η Μηλένα Κοντού και η Ζωή Φίτσιου
Στο 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach Sprint  στο Βόλο θα συμμετάσχει η Ολυμπιονίκης μας Μηλένα Κοντού μαζί με τη Ζωή Φίτσιου όπου μάλιστα θα βρεθούν ως αντίπαλες αυτή τη φορά διεκδικώντας τη νίκη στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών.
Παρουσία Ολυμπιονικών Παγκόσμιων πρωταθλητών αλλά και με νέο ρεκόρ συμμετοχών ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου στο Βόλο το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας Beach sprint.
Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου ως πλήρωμα στους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού η Ζωή Φίτσιου και η Μηλένα Κοντού θα βρεθούν ως αντίπαλες στον Άναυρο του Βόλου διεκδικώντας τη νίκη στο αγώνισμα του σκιφ γυναικών στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παράκτιας όπου θα πάρουν συνολικά μέρος 130 αθλητές κι αθλήτριες από 20 σωματεία όλης της χώρας.
Και δεν είναι μόνο οι δυο χάλκινες Ολυμπιονίκες που θα αγωνιστούν στο νέο αγώνισμα της κωπηλασίας που ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο στους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες το 2028. Αντίπαλοι θα τεθούν και οι επίσης χάλκινοι Ολυμπιονίκες Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής . Μαζί και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γιάννης Καλανδαρίδης, Ζήσης Μπουκουβάλας, Νεφέλη Ντάρα, Νίκος Χωλόπουλος κ.ά.
Το θέαμα αλλά και οι δυνατές κόντρες θα ξεκινήσουν από νωρίς στην γνωστή παραλία του Άναυρου λίγα μέτρα από το κέντρο του Βόλου αφού σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 08:00 το πρωί θα ξεκινήσουν τα προκριματικά του μονού σκιφ των Εφήβων, θα ακολουθήσουν των Νεανίδων και τα διπλά της ίδιας κατηγορίας, στη συνέχεια (09:55) έχουν προγραμματιστεί οι προκριματικοί των μονών και διπλών ανδρών και γυναικών για να πάμε στα προκριματικά του τετραπλού μεικτού μετά πηδαλιούχου.
Οι πρώτοι επαναληπτικοί θα ξεκινήσουν στις 12:20 ενώ στις 14:50 θα γίνει ένα διάλλειμα μέχρι τις 16:30 που θα ξεκινήσει το τελευταίο σκέλος της ημέρας που θα ολοκληρωθεί περίπου στις 18:30. Αναλυτικά τις κληρώσεις του Σαββάτου μπορείτε να τις βρείτε στο επίσημο site της Ομοσπονδίας.
To top