Νέος Υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος 1,5 TESLA από τον Μαγνητικό Τομογράφο Αμπατζής

Νέος Υπερσύγχρονος Μαγνητικός Τομογράφος 1,5 TESLA από τον Μαγνητικό Τομογράφο Αμπατζής

Ο Μαγνητικός Τομογράφος Αμπατζή παρουσιάζει την εγκατάσταση ενός νέου και υπερσύγχρονου Μαγνητικού Τομογράφου 1,5 TESLA ανοιχτού τύπου, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απεικόνισης στον νέο του χώρο. Με το ευρύτερο Gantry της κατηγορίας του (70εκ.), ο τομογράφος διασφαλίζει μέγιστη άνεση για τους ασθενείς, μειώνοντας σημαντικά το αίσθημα της κλειστοφοβίας κατά την εξέταση.

Το μηχάνημα, κατασκευής του 2024, ενσωματώνει τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα εξετάσεων και τη μοναδική τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης Smartspeed Artificial Intelligence. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει την αυτόματη διόρθωση της ακούσιας κίνησης του ασθενή κατά τη διάρκεια της σάρωσης, βελτιστοποιώντας την ποιότητα της απεικόνισης και εξασφαλίζοντας την πιο αξιόπιστη διάγνωση.

Οι εξετάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν με τον νέο τομογράφο καλύπτουν όλες τις κλασικές εξετάσεις Μαγνητικής Τομογραφίας και Αγγειογραφίας, όπως:

    • Μυοσκελετικού συστήματος
    • Οστών και μαλακών μορίων
    • Αρθρώσεων
    • Κεντρικού και περιφερικού νευρικού συστήματος
    • Εγκεφάλου, σπονδυλικής στήλης και νωτιαίου μυελού
    • Οφθαλμικών κόγχων και τραχήλου
    • Θώρακος, κοιλίας και πυελού

Ο Μαγνητικός Τομογράφος Αμπατζής είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ, ενώ βρίσκεται σε διαδικασία συνεργασίας με τις περισσότερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες και άλλους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αυτός ο συνδυασμός προηγμένης τεχνολογίας και άνεσης καθιστά τον Μαγνητικό Τομογράφο Αμπατζής κορυφαία επιλογή για αξιόπιστες και υψηλής ποιότητας εξετάσεις απεικόνισης.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε Αεροπόρου Γιανναρέλλη 18 ή επικοινωνήστε στο +30 2251 055562 για ραντεβού.

email επικοινωνίας : info@mriampatzis.gr

Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?id=61564679836565&locale=el_GR 

 

 

To top