Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας στη Μυτιλήνη παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής

Πανελλήνιο Συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας στη Μυτιλήνη παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής

Παρουσία της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στη Μυτιλήνη διήμερο Πανελλήνιο συνέδριο Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας ,που οργανώνει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου (πρώην Θεομήτωρ) την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 9 το πρωί στην αίθουσα συνεδρίων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στο συνέδριο με θέμα:  «Διαμορφώνοντας το μέλλον της Προνοιακής Φροντίδας στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας θα παρευρεθούν επίσης και θα μιλήσουν η Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ – πρώην Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχιας Γεώργιος Σταμάτης.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνει υπογραφή μνημονίου συνεργασία μεταξύ του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Επίσης θα γίνει τελετή αδελφοποίησης του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Βορείου Αιγαίου με τα αντίστοιχα Κέντρα Ηπείρου και Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

 

 

 

To top