Ημερίδα για το διαδίκτυο οργανώνει Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση και ο Δήμος Μυτιλήνης

Ημερίδα για το διαδίκτυο οργανώνει Γεν. Αστυνομική Διεύθυνση  και ο Δήμος Μυτιλήνης

Ημερίδα με θέμα «Διαδικτυακή Πραγματικότητα και Προκλήσεις» οργανώνουν  την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, στις 11:00 το πρωί , η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου και ο Δήμος Μυτιλήνης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου.  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Γεώργιος Παπαπροδρόμου.

Η ημερίδα θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις του διαδικτύου, φωτίζοντας τις δυνατότητες αλλά και τους κινδύνους που αυτό εγκυμονεί, ειδικά για τη νεολαία. Θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, την αντιμετώπιση των διαδικτυακών απειλών, όπως το cyberbullying και η διαρροή προσωπικών δεδομένων, και τις επιπτώσεις των social media στην ψυχική υγεία.

Η ημερίδα απευθύνεται σε γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς, αλλά και σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται για την ασφαλή χρήση της τεχνολογίας και την αντιμετώπιση των σύγχρονων διαδικτυακών προκλήσεων.

To top