Νέα μαθήματα του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης στην Καλλονή

Νέα μαθήματα του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης στην Καλλονή

Την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου,ξεκινούν επίσημα για πρώτη φορά, μαθήματα του ΔΙΕΚ Μυτιλήνης στην Καλλονή, με δύο ειδικότητες που θα παρέχουν κατάρτιση σε Στελέχη Διοίκησης και Οικονομίας και σε Τεχνικούς ποδολογίας και ονυχοπλαστικής.

Η εξέλιξη αυτή, με τη δυναμική δήλωση συμμετοχής το προηγούμενο διάστημα, επισφραγίζει με επιτυχία την πρωτοβουλία της εκπαιδευτικής, επιστημονικής, ερευνητικής και αναπτυξιακής συνεργασίας που συμφωνήθηκε μεταξύ Δήμου Δυτικής Λέσβου και ΔΙΕΚ Μυτιλήνης εδώ και δύο περίπου χρόνια που θέτει πια σοβαρές βάσεις και για το εγχείρημα δημιουργίας ανεξάρτητου παραρτήματος ΔΙΕΚ στην Καλλονή.

Υπενθυμίζεται εδώ ότι για την εξέλιξη αυτή ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ στη Μυτιλήνη Νίκος Μακαρώνης είχαν υπογράψει σχετικό Μνημόνιο Συνεργασίας τον Φεβρουάριο του 2022.

Την επίσημη έναρξη της λειτουργίας των δύο ειδικοτήτων στην Καλλονή, τα μαθήματα των οποίων θα φιλοξενηθούν στο κτήριο του ΕΠΑΛ Καλλονής, ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί από κοινού ο Δήμαρχος μαζί με τον Διευθυντή του ΔΙΕΚ κ. Μακαρώνη. Παρόντες ακόμη στη συνάντηση που σφραγίζει την έναρξη των μαθημάτων, η Υποδιευθύντρια του ΔΙΕΚ Ευτυχία Κλαρομένου, ο Συμπαραστάτης του Δημότη του Δήμου Δυτικής Λέσβου Νίκος Κατράνης και η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Ιγνατία Μακρή.

To top