3ος αγώνας κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου 2024 στο Πέραμα

3ος αγώνας κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου 2024 στο Πέραμα

Στις 6 Οκτωβρίου 2024, στις 10:00 π.μ., το Πέραμα θα φιλοξενήσει τον 3ο αγώνα του κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας Λέσβου LESVOS GRAND PRIX MTB series για το 2024. Πρόκειται για μια εντυπωσιακή διαδρομή μήκους 24 χιλιομέτρων, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές και τις δεξιότητες των αθλητών.

Το πρώτο σκέλος του αγώνα είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι ποδηλάτες καλούνται να διανύσουν τα πρώτα 9 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 50 λεπτά για να συνεχίσουν και στο υπόλοιπο της διαδρομής. Η χάραξη του αγώνα περιλαμβάνει μονοπάτια, νομές και χωματόδρομους, προσφέροντας μια πλούσια ποδηλατική εμπειρία που συνδυάζει την τεχνική και την αντοχή.

Η κατηγορία των JUNIOR θα διαγωνιστεί μόνο για τα πρώτα 9 χιλιόμετρα, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί ειδική διαδρομή για τους μικρούς φίλους του ποδηλάτου. Οι κατηγορίες boy και girl θα αγωνιστούν σε προστατευμένο χώρο, παρέχοντας ασφάλεια και διασκέδαση στους νεαρούς ποδηλάτες.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει για όλες τις κατηγορίες: BOY, GIRL, JUNIOR, MEN, MASTER, VETERAN, WOMEN, και E-BIKE. Ο αγώνας υπόσχεται έντονες στιγμές και δράση για κάθε ηλικία και επίπεδο, προωθώντας τον αθλητισμό και την αγάπη για το ποδήλατο στο νησί.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης.

To top