Συνάντηση Πιπίνη με τον σύλλογο εργαζομένων του «Βοστάνειου» Νοσοκομείου

Συνάντηση  Πιπίνη με τον σύλλογο εργαζομένων του «Βοστάνειου» Νοσοκομείου

Στη Μυτιλήνη, ο Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Ιάσων Πιπίνης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο «Βοστάνειο» νοσοκομείο, Στρατή Κλεάνθη, και μέλη του σωματείου. Στη συνάντηση, η οποία εντάσσεται στις τακτικές επαφές του κ. Πιπίνη με φορείς του νησιού, συζητήθηκε η προμήθεια νέου αξονικού τομογράφου, για την οποία ο κ. Πιπίνης ενημέρωσε τους εργαζόμενους ότι έχουν γίνει προσπάθειες από την πλευρά του υπουργείου Υγείας.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν ζητήματα όπως η έλλειψη προσωπικού, και ο κ. Πιπίνης δεσμεύτηκε να μεταφέρει τα αιτήματα στην κεντρική κυβέρνηση. Τόνισε επίσης την αναμόρφωση του νοσοκομείου, με ενίσχυση προσωπικού και την ανέγερση νέου κτιρίου για το Ψυχιατρικό Τμήμα.

Ο κ. Πιπίνης ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για αιτήματα τους, όπως η «έλλειψη προσωπικού», όπως αναφέρει και δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει στην κεντρική κυβέρνηση, ενώ επισημαίνει πως το νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα αναμορφώνεται. «Το Βοστάνειο νοσοκομείο βρίσκεται σε φάση αναμόρφωσης, τόσο με ενίσχυση του προσωπικού, όσο και με υλικοτεχνική υποδομή. Υπενθυμίζω επίσης ότι χτίζεται ήδη το νέο κτίριο του Ψυχιατρικού Τμήματος. Θέλω να επισημάνω και το ιδιαιτέρως θετικό έργο του διοικητή του νοσοκομείου κ. Γιώργου Καμπούρη, αλλά και την προσφορά όλων των εργαζομένων για την υποδειγματική λειτουργία του νοσοκομείου. Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει όλες τις δομές υγείας στο νησί, προκειμένου οι συμπολίτες μας να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες που προκύπτουν», επισημαίνει.

Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού αφήνει και αιχμές για «παράγοντες» του νησιού, όπως αναφέρει. «Ορισμένοι “παράγοντες” του νησιού και οι διαδικτυακοί τους “κλακαδόροι” ενοχλούνται κάθε φορά που παρεμβαίνω σε θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου στη Λέσβο και ιδιαίτερα στα θέματα του συστήματος υγείας, που έχω πει ότι αποτελεί προτεραιότητα. Μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ότι η πλειονότητα των πολιτών τους αγνοεί πλέον. Στο βαθμό που έχω δυνατότητα θα συνεχίσω να συμβάλλω και να παρεμβαίνω στα ζητήματα του τόπου μου», επισημαίνει ο κ. Πιπίνης.

Ο κ. Πιπίνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε «παράγοντες» του νησιού, που ενοχλούνται από τις παρεμβάσεις του σε θέματα υγείας, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει ενεργά στα ζητήματα της Λέσβου.

To top