Διοργανώνεται η 2η Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης – Αυτός είναι ο τρόπος για να δηλώσετε συμμετοχή

Διοργανώνεται η 2η Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης – Αυτός είναι ο τρόπος για να δηλώσετε συμμετοχή

Διοργανώνεται και φέτος η 2η Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης «Στρατής Μυριβήλης» από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού. Η έκθεση θα λάβει χώρα από τις 3 έως τις 11 Ιουλίου 2022 και ώρα 19:00 έως 23:00 στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Λέσβιακού Καλοκαιριού στον παρακείμενο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης.

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί τα τοπικά βιβλιοπωλεία και τους εκδοτικούς οίκους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν να το δηλώσουν έως τις 15 Μαρτίου στο mail της Aντιδημαρχίας Πολιτισμού: grafiopolitismoumyt@gmail.com. Στην αίτησή τους τα βιβλιοπωλεία θα προσκομίσουν βεβαίωση από δύο έως τρεις εκδοτικούς – μη Λεσβιακούς – οίκους που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται επίσης: «Δεν μπορούν δύο ή περισσότερα βιβλιοπωλεία να εκπροσωπήσουν τους ίδιους εκδοτικούς οίκους. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι διατάξεις που διέπουν την ορθή πώληση του βιβλίου και την ενιαία τιμή. Η έκθεση αφορά αποκλειστικά και μόνο σε έντυπα βιβλία. Αποκλείεται κάθε άλλο είδος πλην του έντυπου βιβλίου, είτε ως κύριο είτε συμπληρωματικό – προωθητικό υλικό της πώλησής του. Η Διεύθυνση Πολιτισμού θα καλύψει τα έξοδα της τεχνικής υποστήριξης που θα απαιτηθεί για κάθε ενδιαφερόμενο».

To top