Σήμερα τα self test για τα σχολεία που επαναλειτουργούν

Σήμερα τα self test για τα σχολεία που επαναλειτουργούν

Επαναλειτουργούν σήμερα τα σχολεία του Δήμου Μυτιλήνης . Οι μαθητές θα επιστρέψουν, αφού σήμερα – σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου παιδείας, διενεργήσουν self test.Κλειστά θα παραμείνουν την Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία στην Αττική και  περιοχές της χώρας, που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία. Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας στις περιοχές αυτές θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείο Παιδείας αναφέρει τα εξής:

Το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

Αύριο Πέμπτη, 27.1.2022 και Παρασκευή, 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση, προκειμένου να υπάρξει επαρκής χρόνος για την αποκατάσταση της εύρυθμης κυκλοφορίας και της λειτουργίας των σχολείων. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά. 

Σε όσες σχολικές μονάδες επαναλειτουργήσουν αύριο Πέμπτη 27.1.2022, οι μαθητές θα διενεργήσουν το self-test σήμερα, Τετάρτη 26.1.2022, και σε κάθε περίπτωση πριν την προσέλευσή τους στο σχολείο αύριο. Ομοίως, σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν self-test πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο self-test θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή). 

To top