Την ανάθεση εκπόνησης Διεθνούς Διαγωνισμού για το ξενοδοχείο «Σάρλιτζα» υπέγραψε η Περιφέρεια με εταιρεία από την Αθήνα που θα αναλάβει την προετοιμασία του, ενώ παράλληλα προχωρούν ταχύτατα οι εργασίες ανάδειξης των ιαματικών λουτρών του ιστορικού ξενοδοχείου.
Αυτό ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Ο κ. Μουτζούρης ανακοίνωσε επίσης την καταβολή χρηματοδοτήσεων σε σωματεία και φορείς του πολιτισμού και του αθλητισμού στο Βόρειο Αιγαίο καθώς τέλος και τη φιλοξενία πρεσβευτών της ΕΕ στις 3 Απριλίου σε εκδήλωση που οργανώνει η Πολωνική πρεσβεία, με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η Περιφέρεια αναμένεται να παραθέσει δείπνο προς τιμήν των πρεσβευτών στο κτήμα «Ελιά και Θάλασσα» ενώ η βραδιά θα πλαισιωθεί μουσικά από το κουαρτέτο «Εσθήρ» του Μεγάρου Μουσικής.