Με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Βορείου Αιγαίου του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιπύραρχο Αλέξανδρο Κουβακά συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον νέο Διοικητή ενώ αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Πυροσβεστικού Σώματος όλα αυτά τα χρόνια, κυρίως στα ζητήματα της αντιπυρικής περιόδου η οποία και θα συνεχιστεί.
Παράλληλα του έθεσε το θέμα της δομής στην Βάστρια και των κινδύνων που ελλοχεύουν από την κατασκευή της μέσα στο δάσος.
Από την πλευρά του ο κ. Κουβακάς ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την υποδοχή σημειώνοντας πως η καλή συνεργασία με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.