Δωρεά από το Vespa Club Lesvos στη “Φλόγα Μυτιλήνης” για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια

Δωρεά από το Vespa Club Lesvos στη “Φλόγα Μυτιλήνης” για τα παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια

Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα αλληλεγγύης, ο Πρόεδρος του Vespa Club Lesvos, Χρήστος Χανός, παρέδωσε τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη του συλλόγου κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης διαδρομής, στη «Φλόγα Μυτιλήνης», για τη στήριξη παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ο κ. Χάνος, εκπροσωπώντας τα μέλη του Vespa Club Lesvos, επιδεικνύει για άλλη μια φορά την κοινωνική τους ευθύνη και την επιθυμία τους να προσφέρουν στη τοπική κοινωνία, συνεισφέροντας σε έναν τόσο σημαντικό σκοπό.

Ο Εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», κ. Μανώλης Λαδάκης, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χανό και όλα τα μέλη του Vespa Club για την πρωτοβουλία τους και τη σημαντική αυτή ενίσχυση.

Κοπή Πίτας στο Fisheye

Το Vespa Club Lesvos συνεχίζει τις δράσεις του και σας προσκαλεί στην κοπή της Πίτας του, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή στις 12:00, στο Fisheye.

To top