Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας στη Χίο

Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας στη Χίο
Με αυτοκινητοπομπή κάτοικοι της Χίου εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους σήμερα το απόγευμα  την ώρα της ομιλίας του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο .
Στην κινητοποίηση που οργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα εκφράστηκε για άλλη μια φορά η διαμαρτυρία ενάντια στη δημιουργία νέας δομής.
Αναλυτικά σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Σήμερα η Χίος μίλησε για μια ακόμη φορά. Σήμερα ο Χιώτικος λαός έκανε τη δική του πραγματική δημοσκόπηση καταρρίπτοντας τα fake παιχνίδια της κυβέρνησης και του υπουργού της, που για μια ακόμη φορά επιστράτευσε τα ΜΑΤ!

Η Χίος απάντησε με μια μεγαλειώδη αυτοκινητοπομπή ενάντια στην υπερδομή , τη μεγαλύτερη  που έχει γίνει ποτέ στο Βόρειο Αιγαίο, μήκους πάνω από 6 χιλιόμετρα, στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της πόλης, η οποία και αποτελεί το μεγαλειώδες μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Χίος δεν θα επιτρέψει να υλοποιηθούν σχεδιασμοί ερήμην της τοπικής κοινωνίας.
Οι Χιώτες για άλλη μια φορά με ειρηνικό τρόπο διαδηλώσαμε ότι δεν θέλουμε το νησί μας να γίνει αποθήκη ψυχών. Όλοι μαζί συνεχίζουμε ενάντια στις φωνές του διχασμού για το μέλλον της Χίου».
To top