Θρήνος στη Γέρα για τον θάνατο του 18χρονου

Θρήνος στη Γέρα για τον θάνατο του 18χρονου

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος του 18χρονου Γιάννη ο οποίος είχε τραυματισθεί βαριά σε τροχαίο δυστύχημα στον Επαρχιακό δρόμο Παπάδου – Περάματος, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, συγκρούσθηκε με αδέσποτα άλογα που βρέθηκαν στη μέση του δρόμου. Το αυτοκίνητο συγκρούσθηκε με σφοδρότητα με τα δύο ζώα που σκοτώθηκαν ακαριαία ενώ βαριά τραυματισμένος ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο ο 18χρονος συνοδηγός .

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο Μεσαγρός, το χωριό του άτυχου νέου, ενώ τοπικοί φορείς μίλησαν στον Αίολο για την επικινδυνότητα του συγκεκριμένου δρόμου, όπου έχουν και έχουν χαθεί πολλές ζωές καθώς αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες και  δεν φωτίζεται σωστά. Ιδιαίτερα όσο αφορά στο τελευταίο κάτοικοι της περιοχής λένε ότι άθελα τόσο ο φωτισμός παρουσιάζει βλάβες και δεν λειτουργεί .
Πολλά είναι επίσης τα ατυχήματα  με ζώα που πετάγονται στη μέση του δρόμου.Το τελευταίο, ήταν το πρώτο θανατηφόρο εξαιτίας ζώου,  τονίζουν ο Αντιδήμαρχος Γέρας Παναγιώτης Σεκερτζής  και ο Πρόεδρος του Παπάδου Στρατής Καμάτσος και ζητούν την άμεση λήψη μέτρων για να μην χαθούν άλλες ζωές. 

Και οι δύο μιλάνε με συγκίνηση για τον 18χρονο Γιάννη ένα καλό και γελαστό παιδί που χάθηκε τόσο άδικα, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την περιοχή.

To top