Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μυτιλήνης – Θερμής

Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μυτιλήνης – Θερμής

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ανακοινώνει  τη διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Μυτιλήνης – Θερμής στο ύψος του συγκροτήματος «Καλαμάρη», προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης στο πλαίσιο κατασκευής του οδικού κόμβου της βόρειας παράκαμψης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει από τις 17/10/2024 έως 19/10/2024.

Στο ανωτέρω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως ακολούθως:

α) Η κυκλοφορία των μικρών Ι.Χ. οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω των οδών Κρήνης, Κυδωνιών και κόμβου κ2 (ΔΕΗ).

β) Η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων από το λιμάνι της Μυτιλήνης και το κέντρο της πόλεως που κατευθύνονται προς Μόρια – Παναγιούδα – Θερμή – Μανταμάδο θα ακολουθεί τη διαδρομή: έξοδος της πόλης προς καλλονή μέσω Ζωοδόχου Πηγής – 1η Επαρχιακή Οδός – Βόρεια Παράκαμψη – Κόμβος κ2 (ΔΕΗ).

γ) Η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων που κατευθύνονται από Μανταμάδο, Θερμή και τις περιοχές Μόριας και Παναγιούδας προς Μυτιλήνη (κέντρο πόλεως και λιμάνι) θα διεξάγεται μέσω της βόρειας παράκαμψης και της οδού Αεροπόρου Γιανναρέλλη.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ζητά την κατανόηση και την υπομονή των πολιτών για να ολοκληρωθεί το έργο στον συντομότερο δυνατό χρόνο και παρακαλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων.

 

To top