Δωρεάν ιατρική φροντίδα στο ΚΥ Άντισσας από Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Δωρεάν ιατρική φροντίδα στο ΚΥ Άντισσας από Κινητές Ιατρικές Μονάδες

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα «Κινητών Ιατρικών Μονάδων» προαγωγής της υγείας, μέσω του οποίου οι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών της χώρας λαμβάνουν εντελώς δωρεάν υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα από επιστημονικό προσωπικό όλων των ειδικοτήτων συνδιοργανώνει και συντονίζει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού και την υποστήριξη του Κέντρου Υγείας Άντισσας

Το ανωτέρω πρόγραμμα υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδο σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Οι δύο άρτια εξοπλισμένες Κινητές Ιατρικές Μονάδες θα βρίσκονται κατά το διάστημα 23 έως 26 Νοεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Κέντρου Υγείας Άντισσας, όπου καταξιωμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς και παράλληλα θα διενεργούν συναφείς και εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις με τη βοήθεια εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Επισημαίνεται ότι οι πολίτες προκειμένου να εξετασθούν καλούνται να κλείσουν ραντεβού ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ έως και 10 Νοεμβρίου. Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι μέσω:

· Της ιστοσελίδας https://mykim.gr

· Της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore ή

· Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής καταχώρησης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν είτε με τη γραμματεία του ΚΥ Άντισσας στο τηλ. 22533 50000 είτε με την υπεύθυνη του γραφείου Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου στο τηλ. 22530 30005 για να κλείσουν το ραντεβού τους, έχοντας διαθέσιμα τα παρακάτω στοιχεία: (1) ονοματεπώνυμο, (2) πατρώνυμο, (3) ΑΜΚΑ, (4) κινητό τηλέφωνο και (5) ιατρικές ειδικότητες από τις οποίες επιθυμούν να εξεταστούν.

To top