Υφυπ. Ναυτιλίας για τους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου στη Λέρο: «Μια μεγάλη αθλητική γιορτή ξεκινά»

Υφυπ. Ναυτιλίας για τους 35ους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες στίβου στη Λέρο: «Μια μεγάλη αθλητική γιορτή ξεκινά»

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανος Γκίκας, με αφορμή την διεξαγωγή των 35ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου στην Λέρο τονίζει τη σημασία των αγώνων για την μύηση της νεολαίας στον αθλητισμό ενώ ευχαριστεί τους νησιωτικούς ΣΕΓΑΣ για τη στήριξη της διοργάνωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής:

Φίλες και Φίλοι,

Οι «Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Στίβου» αποτελούν ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός, που διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία

Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και τον ΣΕΓΑΣ για 35η χρονιά. Η φετινή διοργάνωση στη Λέρο αποπνέει το μήνυμα της μύησης της νεολαίας μας στην άθληση και την ευγενή άμιλλα, ενώ ενισχύει την νησιωτικότητα και την συνέχιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Εκ μέρους της Πολιτείας και εκφράζοντας τη βούληση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη και του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη, ευχαριστώ θερμά τον ΣΕΓΑΣ για τη συνεχή κοινή πορεία για τη διοργάνωση των αγώνων, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Λέρου για τη φετινή συνδιοργάνωση και την άψογη συνεργασία, καθώς και τους νησιωτικούς ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ με πρώτο τον συντονιστή για το 2024 ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου καθώς και τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, Λέσβου, Χίου-Σάμου και Κυκλάδων, για την συμμετοχή και την αφοσίωσή τους στην κοινή προσπάθεια.

Καλωσορίζω τους αθλητές, τους προπονητές, τους κριτές και τους συνοδούς τους από κάθε γωνιά του Αιγαίου και εύχομαι να απολαύσουν τη συμμετοχή τους σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή.

Εύχομαι σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καλή επιτυχία και ξεχωριστές επιδόσεις. Στην αθλητική αυτή γιορτή, σημασία έχει η συμμετοχή!

Καλή επιτυχία στην διοργάνωση!

Σας ευχαριστώ.

To top