Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην αντιπολεμική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου

Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι συμμετέχουν στην αντιπολεμική συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λέσβου

Στην αντιπολεμική συγκέντρωση – συναυλία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λέσβου την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία Σαπφούς,  συμμετέχει η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λέσβου και απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζομένους να συμμετάσχουν μαζικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ του σωματείου μας, καλεί τα μέλη του, όλους τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα να συμμετέχουμε μαζικά στην αντιπολεμική συγκέντρωση – συναυλία που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 19:30 στην πλατεία Σαπφούς.

Το κράτος – τρομοκράτης Ισραήλ, που κατέχει παράνομα την παλαιστινιακή γη, εδώ και ένα χρόνο σφάζει ανελέητα το λαό της Παλαιστίνης που θρηνεί πάνω από 41000 νεκρούς στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα.

Με τη συναίνεση ΗΠΑ -ΝΑΤΟ-ΕΕ το Ισραήλ κλιμακώνει το μακελειό, εξαπολύοντας χερσαία εισβολή στο Λίβανο με χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες και προετοιμάζοντας επίθεση και εναντίον του Ιράν.

Στα πλαίσια των σχεδιασμών των ιμπεριαλιστών, η κυβέρνηση της ΝΔ εμπλέκει τη χώρα μας στη σφαγή, στηρίζοντας το κράτος -δολοφόνο.

Οι εργάτες όλου του κόσμου στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας! Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου και στο δικαίωμα τους να ζουν ειρηνικά. Καταδικάζουμε την ελληνική εμπλοκή και απαιτούμε να σταματήσει τώρα κάθε στήριξη στο Ισραήλ και στα βρώμικα σχέδια ΗΠΑ -ΝΑΤΟ-ΕΕ.

To top