Μαζί στον αθλητισμό: Έναρξη εγγραφών στις δράσεις της Μυτιλήνης

Μαζί στον αθλητισμό: Έναρξη εγγραφών στις δράσεις της Μυτιλήνης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τις τακτικές εβδομαδιαίες προπονήσεις και τα μαθήματα του προγράμματος «Together in Sport – Phase II» στη Μυτιλήνη. Το πρόγραμμα προσφέρει δωρεάν συμμετοχή σε παιδιά και νέους από 7 έως 21 ετών, με έμφαση σε Ολυμπιακά αθλήματα και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με το βόλεϊ, το taekwondo, καθώς και να παρακολουθήσουν δημιουργικά εργαστήρια κατασκευών. Οι προπονήσεις καθοδηγούνται από εξειδικευμένους προπονητές σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ενώ τα πολιτιστικά μαθήματα διευθύνονται από καλλιτέχνες και δασκάλους με ειδίκευση.

Ο συντονισμός του προγράμματος γίνεται από τη ΜΕΤΑδραση – Δράση για τη Μετανάστευση και την Ανάπτυξη. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελευθερία Βογιατζή στο τηλέφωνο 6908091404 ή μέσω email στο togetherinsport@metadrasi.org.

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στις δράσεις που θα ενθαρρύνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την αθλητική πειθαρχία και τη δημιουργικότητα των νέων!

To top