Ημερίδα για την ψυχική υγεία: «Ο κύκλος της βίας και οι πύλες εξόδου»

Ημερίδα για την ψυχική υγεία: «Ο κύκλος της βίας και οι πύλες εξόδου»

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης σε συνεργασία με τον Ψυχιατρικό Τομέα διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου, στις 18.00 στο Ξενοδοχείο Loriet, την ημερίδα “Ο κύκλος της βίας και οι πύλες εξόδου”.

Στη διάρκεια της Ημερίδας, θα διεξαχθεί Ανοιχτή Ομάδα Ψυχοθεραπείας “Conscious Movement” στις 18:30, ακολουθούμενη από Ανοιχτή Συζήτηση στις 20:00.

Ο σκοπός της δράσης είναι να ανιχνευθούν τα ατομικά και κοινωνικά επιθετικά δυναμικά που δημιουργούν βίαιες συμπεριφορές και διάφορες μορφές βίας. Επιπλέον, θα αναδειχθούν μέθοδοι αποκλιμάκωσης των βίαιων αυτών δυναμικών. Μέλημα της διοργάνωσης είναι η ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας της κοινότητας απέναντι στη βίαιη καθημερινότητα, καθώς και ο απεγκλωβισμός της προσωπικής και συλλογικής δυναμικότητας από τον κύκλο της βίας.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν τη σημαντική εκδήλωση, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος για την κοινότητά μας.

 

To top