Δωρεάν Εργαστήρι Διαχείρισης Συναισθημάτων για ενήλικες

Δωρεάν Εργαστήρι Διαχείρισης Συναισθημάτων για ενήλικες

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου ξεκινά το δωρεάν Εργαστήρι Διαχείρισης Δύσκολων Συναισθημάτων, που διοργανώνεται για ενήλικες που επιθυμούν να διερευνήσουν τον ρόλο των συναισθημάτων στη ζωή τους και τη σχέση τους με τον εαυτό τους και τους άλλους. Το εργαστήρι θα διαρκέσει 8 εβδομάδες και θα πραγματοποιείται δια ζώσης κάθε Τετάρτη, από τις 6:30 μ.μ. έως τις 8:30 μ.μ.

Τα συναισθήματα όπως ο θυμός, η θλίψη, η ενοχή, αλλά και πιο θετικά συναισθήματα, όπως η χαρά και η ευγνωμοσύνη, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ψυχική μας υγεία. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε, να τα κατανοήσουμε και να τα αξιοποιήσουμε για τη βελτίωση των διαπροσωπικών μας σχέσεων και της αυτογνωσίας μας; Το εργαστήρι προσφέρει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε αυτά τα ερωτήματα και να αναπτύξουμε δεξιότητες που θα συμβάλλουν στην προσωπική μας ανάπτυξη.

Η υπεύθυνη του εργαστηρίου, Ελένη Καραγεωργίου, Κλινική και Κοινωνική Ψυχολόγος και Αφηγηματική Θεραπεύτρια, θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες μέσα από αυτή τη διαδικασία αυτογνωσίας και συναισθηματικής διαχείρισης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται τηλεφωνικά στο 22510-20600, κατά τις πρωινές ώρες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος στα 17 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε πώς τα συναισθήματά σας μπορούν να γίνουν πολύτιμοι οδηγοί στην προσωπική και ψυχική σας εξέλιξη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

To top