Αγώνας δρόμου για τα αδέσποτα ζώα – Stray animals run 2024

Αγώνας δρόμου για τα αδέσποτα ζώα – Stray animals run 2024

Συμβολικό αγώνα δρόμου, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα διοργανώνει ο Σύλλογος Μέριμνας Απροστάτευτων Ζώων «Κιβωτός» Μυτιλήνης, αυτή τη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων που θα διατεθούν εξολοκλήρου για την κτηνιατρική φροντίδα των εγκαταλελειμμένων, αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων της Λέσβου.

Oι συμμετέχοντες θα διανύσουν μια μικρή διαδρομή 2 χιλιομέτρων μέσα στην πόλη της Μυτιλήνης. Το παράβολο συμμετοχής είναι μόλις 3 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ για τα παιδιά η συμμετοχή είναι δωρεάν. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν εξολοκλήρου για τη φροντίδα και τη στήριξη των αδέσποτων ζώων.

Η εκδήλωση στοχεύει όχι μόνο στη συγκέντρωση πόρων αλλά και στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα ζώα καθημερινά. Αυτά τα ζώα αγωνίζονται κάθε μέρα για να επιβιώσουν, να βρουν τροφή και καταφύγιο, και να αποφύγουν τον κίνδυνο από ανθρώπους και οχήματα.

Η συμμετοχή στον αγώνα μπορεί να δηλωθεί σε επιλεγμένα σημεία της πόλης, όπως το Pet Shop «Γιατάκι», τα βιολογικά προϊόντα «Ροδιά» και το κατάστημα «Σβούρα». Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους, μικρούς και μεγάλους, με σκοπό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν καλό σκοπό.

Ας δείξουμε όλοι μαζί την υποστήριξή μας στα αδέσποτα ζώα και ας τρέξουμε για να τους δώσουμε μια καλύτερη ζωή.

To top