Ολοκλήρωση και παράδοση δύο σημαντικών οδικών έργων στη Λέσβο

Ολοκλήρωση και παράδοση δύο σημαντικών οδικών έργων στη Λέσβο

Δύο σημαντικά έργα οδοποιίας, που αναμένεται να βελτιώσουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Λέσβου, ολοκληρώθηκαν και παραδίδονται προς χρήση. Πρόκειται για τον περιφερειακό δρόμο που συνδέει την Κάπη με τη διασταύρωση της Κλειούς, καθώς και για τον δημοτικό δρόμο στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής, ο οποίος εξυπηρετεί το «Ζαχάρειο» γηροκομείο.

Ο περιφερειακός δρόμος Κάπης-Κλειούς, συνολικού μήκους 1,1 χιλιομέτρων, ασφαλτοστρώθηκε πλήρως, ανταποκρινόμενος σε πάγιο αίτημα των κατοίκων των δύο χωριών. Η αποπεράτωση του έργου συμβάλλει στην ασφαλέστερη και ταχύτερη μετακίνηση των κατοίκων, βελτιώνοντας παράλληλα τις συνθήκες κυκλοφορίας για τους αγρότες και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο δεύτερος δρόμος, επίσης συνολικού μήκους 1,1 χιλιομέτρων, ολοκληρώθηκε στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής. Αυτός ο δημοτικός δρόμος εξυπηρετεί και το «Ζαχάρειο» γηροκομείο, διευκολύνοντας την πρόσβαση τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους εργαζόμενους του ιδρύματος.

Τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου βελτίωσης του αγροτικού και δημοτικού οδικού δικτύου της Λέσβου, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και της ποιότητας ζωής των δημοτών. Η ολοκλήρωση αυτών των δύο δρόμων αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη της περιοχής, ενώ αναμένεται και η παράδοση νέων έργων στο προσεχές μέλλον.

To top