Συναυλία Ειρήνης πραγματοποιήθηκε από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Συναυλία Ειρήνης πραγματοποιήθηκε από το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης

Στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή το απόγευμα μια ιδιαίτερη μουσική σύμπραξη του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με σχολεία από Ιταλία, Σλοβακία & Γερμανία στο  πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+.

Η παράσταση αυτή που είχε ως θέμα την Ειρήνη και την Αλληλεγγύη αποτέλεσε την κεντρική εκδήλωση του σχολείου  και συγκέντρωσε τη συμμετοχή 30 μαθητών και εκπαιδευτικών οι οποίοι ταξίδεψαν από διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως το Μόναχο της Γερμανίας, το Bolzano της Ιταλίας, και το Zlate Moravce της Σλοβακίας για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Οι μαθητές παρουσίασαν μαζί με τους οικοδεσπότες τους ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα, το οποίο έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την παγκόσμια ειρήνη και τη συνεργασία των λαών.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των πολιτιστικών δεσμών μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών και την καλλιέργεια της συνεργασίας και της αμοιβαίας κατανόησης.

Η πολιτιστική ανταλλαγή συνεχίστηκε και εκτός σκηνής, καθώς οι φιλοξενούμενοι μαθητές και εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Λέσβου.

To top