Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια η σύμβαση για το δρόμο Σκάλα Συκαμιάς – Εφταλού

Εγκρίθηκε από την Περιφέρεια η σύμβαση για το δρόμο Σκάλα Συκαμιάς – Εφταλού

Τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του Δήμου Δυτικής Λέσβου για την εκτέλεση του έργου: « ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΟΔΟΥ ΣΚΑΛΑ ΣΥΚΑΜΙΑΣ – ΕΦΤΑΛΟΥ»  συνολικού προϋπολογισμού 1.400.00,00€.  ενέκρινε σήμερα Πέμπτη  η Περιφερειακή Επιτροπή.

Φορέας υλοποίησης και χρηματοδότης του έργου θα είναι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ η μελέτη εκπονήθηκε  από την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας.  

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:  

«Πιστοί στις δεσμεύσεις μας,  φτάσαμε ένα βήμα πριν να  προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός ακόμη  αναπτυξιακού έργου για την Λέσβο, καθώς απομένει η έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Λέσβου για να ξεκινήσει  ένα έργο το οποίο πέραν της τουριστικής ώθησης που θα δώσει, εξυπηρετεί και τον πρωτογενή τομέα και ήταν  καθολικό αίτημα των τοπικών κοινωνιών εδώ και  δεκαετίας. 

 «Ακούγοντας» τις τοπικές κοινωνίες,  η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να σχεδιάζει και να πράττει, έχοντας απόλυτη συνέπεια λόγων και έργων.  Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χατζηκυριαζή και τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας οι οποίοι «τρέχουν» τα έργα και όλοι μαζί δίνουμε  ώθηση στα νησιά του Βορείου Αιγαίου τα οποία βρίσκονται πλέον σε αναπτυξιακή τροχιά κοιτάζοντας μόνο μπροστά».  

 

To top