Εργαστήρια πηλού για σχολεία στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Εργαστήρια πηλού για σχολεία στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, την Τετάρτη 9 και την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024, με δύο ώρες λειτουργίας (10:00 και 11:30), το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς διοργανώνει ειδικά εργαστήρια πηλού για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούνκαι θα καθοδηγούνται από την κεραμίστρια Μαγδαληνή Βασίλα. Οι μικροί συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τέχνη της κεραμικής και να δημιουργήσουν το αγαπημένο τους ζωάκι από πηλό. Μέσω αυτής της διαδικασίας, τα παιδιά θα ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους και θα κινητοποιήσουν τη φαντασία τους, ενώ παράλληλα θα ευαισθητοποιηθούν για τα δικαιώματα των ζώων και την ανάγκη να τα σέβονται και να τα προστατεύουν.

Η συμμετοχή στα εργαστήρια είναι δωρεάν, όμως είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Μουσείο στο τηλέφωνο 22530 32300, καθημερινά εκτός Τρίτης από 10:00 έως 18:00.

Αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά να συνδυάσουν τη μάθηση με τη δημιουργική έκφραση, συμμετέχοντας σε μια πρωτότυπη δραστηριότητα που προάγει την αγάπη και το σεβασμό για τα ζώα.

To top