Έκθεση φωτογραφίας του Μπάμπη Στυλιανίδη στο Αϊβαλί

Έκθεση φωτογραφίας του Μπάμπη Στυλιανίδη στο Αϊβαλί

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, στο καφέ Seytan in Kahvesi στο γειτονικό Αιβαλί, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του Μπάμπη Στυλιανίδη. Η έκθεση φέρει τον τίτλο «Στο.. καφενείο του διαβόλου» και αποτυπώνει την πολυμορφία της ζωής, συγκεντρώνοντας τις ιστορίες «των πτωχών και των πλουσίων, των εργατών και των λογίων, των καλλιτεχνών, ζωγράφων, φωτογράφων, ηθοποιών και μουσικών, των μουσουλμάνων και χριστιανών».

Ο Μπάμπης Στυλιανίδης, γέννημα θρέμμα της Μυτιλήνης, έχει ζήσει κατά διαστήματα στην Αθήνα. Η αγάπη του για τις κλασικές μοτοσυκλέτες και τη φωτογραφία τον έχει οδηγήσει σε μία δημιουργική πορεία, όπου έχει συνεργαστεί ως freelancer με εφημερίδες και περιοδικά. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι η ικανότητά του να ανακαλύπτει και να απαθανατίζει αυτό που περνά απαρατήρητο στις καθημερινές μας διαδρομές, δίνοντάς του αξία.

Ο Μπάμπης ασχολείται κυρίως με το φωτορεπορτάζ και οι φωτογραφίες του έχουν βραβευτεί σε διαγωνισμούς και εκθέσεις, δημοσιεύοντας έργα του σε διάφορα έντυπα και περιοδικά. Είναι μέλος της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης (Φ.Ε.Μ) και της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε). Επί σειρά ετών, διετέλεσε αντιπρόεδρος της Φ.Ε.Μ. και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, καθώς και σε ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας.

Η έκθεση του Μπάμπη Στυλιανίδη υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική ματιά στις ιστορίες που κρύβονται πίσω από καθημερινές στιγμές, προσκαλώντας το κοινό να ανακαλύψει την τέχνη της φωτογραφίας με έναν νέο τρόπο. Οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν σε αυτήν την εμπειρία και να απολαύσουν τις δημιουργίες ενός ταλαντούχου καλλιτέχνη.

To top