Υπογραφή σύμβασης για το έργο αντικατάστασης φωτιστικών στα Πηγαδάκια

Υπογραφή σύμβασης για το έργο αντικατάστασης φωτιστικών στα Πηγαδάκια

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας υπέγραψε δύο σημαντικές συμβάσεις για έργα στις περιοχές Πηγαδάκια, Λουτρά , Αγία Μαρίνα και Παμφίλων.

Η πρώτη σύμβαση αφορά την αντικατάσταση φωτιστικών στην παραλία του οικισμού Πηγαδάκια. Η σύμβαση υπογράφηκε με την ανάδοχο εταιρεία «ΕΛergo O.E.», παρουσία του Εντεταλμένου Συμβούλου Δ.Ε. Ευεργέτουλα Αντώνη Δάλα, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κάτω Τρίτους Θοδωρή Πολυχρόνη και της Προϊσταμένης του Τμήματος Αναθέσεων και Διαγωνισμών Κατερίνας Αραμπατζή. Το έργο, προϋπολογισμού 70.097,65 ευρώ, θα χρηματοδοτηθεί από ίδιους πόρους του Δήμου και περιλαμβάνει την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών σωμάτων και ιστών που έχουν καταστραφεί, με νέα αυτόνομα ηλιακά φωτιστικά. Ο χρόνος ολοκλήρωσης του έργου εκτιμάται στους τέσσερις μήνες.

Στην ίδια ημερομηνία, υπογράφηκε επίσης η σύμβαση για το έργο συντήρησης και επισκευής κοιμητηρίων της Δ.Ε. Μυτιλήνης με την εταιρεία «ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Μ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ Χ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Ο.Ε.». Το έργο, προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, αφορά ανακατασκευή τμημάτων των τοίχων περίφραξης στα κοιμητήρια Λουτρών, Αγίας Μαρίνας και Παμφίλων.

To top