Καταγγελία για τους χώρους στάθμευσης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Καταγγελία για τους χώρους στάθμευσης στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Μεγάλο πρόβλημα με τους χώρους στάθμευσης αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, καθώς όπως καταγγέλλει η παράταξη Νέο Όραμα Υγειονομικών από την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της νέας ψυχιατρικής κλινικής έχουν χαθεί περίπου 40 θέσεις πάρκινγκ από τον χώρο του νοσοκομείου, πρόβλημα το οποίο ταλαιπωρεί τους πολίτες. Η παράταξη διερωτάται ποια είναι η θέση του προεδρείου του ΔΣ των εργαζομένων για το θέμα αυτό και τονίζει πως σε λίγο καιρό, με τις πρώτες βροχές, το θέμα θα διογκωθεί καθώς όλοι θα μετακινούνται με τα αυτοκίνητα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αρχές του καλοκαιριού ξεκίνησαν οι πολυπόθητες εργασίες για την κατασκευή της νέας ψυχιατρικής κλινικής.

Για να συμβεί αυτό έγιναν κάποιες χωροταξικές αλλαγές, όπως η τοποθέτηση κοντέινερ πέριξ της εκκλησίας, καθώς και η περίφραξη όλης της περιοχής των έργων. Αυτόματα χάθηκαν 30 έως 40 θέσεις πάρκινγκ από το χώρο του νοσοκομείου, πρόβλημα που προϋπήρχε και είχε τεθεί πολλές φορές από την παράταξή μας (ΝΟΥ). Ποια είναι άραγε θέση του προεδρείου του ΔΣ εργαζομένων που δεν έχει θίξει έως σήμερα το θέμα;

Οι περισσότεροι συνάδελφοι καθώς και συμπολίτες μας, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να βρουν ελεύθερο χώρο εντός νοσοκομείου, παρκάρουν στους γύρω δρόμους, με αποτέλεσμα να καταλαμβάνονται όλες τις θέσεις των μόνιμων κατοίκων.

Λογικό είναι ότι σε ένα μικρό η μεγάλο έργο, υπάρχει η αντίστοιχη ταλαιπωρία του πληθυσμού. Εδώ όμως θα πρέπει να θυμίσουμε ότι όταν γινόταν το έργο της νέας πτέρυγας η τότε διοίκηση είχε προβλέψει να ενοικιάσει παρακείμενο οικόπεδο ώστε να υπάρχει αποσυμφόρηση και πάντα ελεύθερος χώρος.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε μία καλοκαιρινή περίοδο όπου η χρήση του δίτροχων είναι αρκετά μεγάλη. Όπως είναι αναμενόμενο με τις πρώτες βροχές το πρόβλημα θα διογκωθεί, η λύση του θα είναι επιβεβλημένη και οι επιλογές πλέον ελάχιστες.

To top